Hoppa till innehållet

Välkommen till PacsOn Östgöta Papper

Bo

Jag tror att många känner igen PacsOn Östgöta Papper som företag, vi har verkat i Östergötland sen 1941 och det kommer vi att fortsätta med, vi ska finnas nära dig det är en del av vår affärsidé! Närheten gör att vi kan lära känna ditt företag och bygga personliga kontakter som leder till ett bra samarbete.

Genom att vi ingår i PacsOn (tidigare Nyblomgruppen) får vi mycket bra villkor och samarbetar med dem bästa leverantörerna på marknaden.

Tid är pengar - dina pengar

Då gäller det att hitta rationella lösningar som löser Era behov så effektivt som möjligt, det sparar tid och frigör resurser i Er organisation. Vi hjälper dig att ta ett helhetsgrepp när det gäller förnödenheter och förbrukningsvaror.

Oavsett om din organisation bara finns här i närheten eller om ni har medarbetare runt om i landet så finns vi alltid nära till hands. För att ge dig en helhetslösning som passar dig bäst så har vi en uppsjö av alternativ att tillgå, det viktigaste för oss är att du får rätt varor till rätt plats och i rätt tid.

Vi vill att människor ska trivas och utvecklas här och att vårt välmående ska smitta av sig till dig som kund och våra leverantörer. Ni ska tycka det är roligt att handla med oss och att alltid känna att vi ger dig ett mervärde.

Med sunt förnuft och lyhördhet kommer man långt, vi är ett företag som jobbar hårt för att bygga det. Vi gör dagligen vårt yttersta för att serva dig som kund eller blivande kund. Så ge oss chansen, låt oss presentera oss själva och vad vi kan erbjuda dig. 

Bo Jareblad

VD, PacsOn Östgöta Papper AB

Telefon: 013-474 33 00
E-post: ostgotapapper@pacson.se

 

Produkten har lagts i din varukorg